"TORSTAI ON TOIVOA TÄYNNÄ" -TEMPAUS


Päätimme järjestää tällä viikolla torstai-tempauksen. Niinpä jaamme torstaipäivän ja otsikon sanonnan kunniaksi asiakkaillemme ostosten yhteydessä kupongin, joka osallistuu lauantain ...

Päätimme järjestää tällä viikolla torstai-tempauksen. Niinpä jaamme torstaipäivän ja otsikon sanonnan kunniaksi asiakkaillemme ostosten yhteydessä kupongin, joka osallistuu lauantain lottoarvontaan. Tempaus on voimassa torstaina 15.10.2015. Jokainen päivän asiakas saa 10 hengen porukkalotosta yhden osuuden. Toivomme tietysti, että mahdollisimman monelle osuisi myös voitto, mutta ainakin muutamaksi päiväksi vähän jännitystä ja se toivon kipinä on siis tarjolla.

Olemme varautuneet niin, että kuponkeja pitäisi riittää kaikille päivän asiakkaille. Ne osallistuvat lottoarvontaan, joka suoritetaan lauantaina 17.10.2015. Tuolloin on jaossa noin 1,3 miljoonan euron pääpotti ja tietenkin lukuisia pienempiä voittoja. 

Muistakaahan sitten pistää saamanne lappunen visusti talteen ja myös tarkastaa se arvonnan jälkeen. Toivotamme kaikki tervetulleeksi kioskille, ja tottakai onnea arvontaan!

0
Feed