Kioski avataan sitten, kun remontti on valmis.


Nyt on tullut jo useampi viivästyminen aikatauluihin, joten luvataan nyt, että kioski avataan sitten, kun remontti on saatu tehtyä valmiiksi. Tarkemmin ajankohtaa ei voi vielä määrite...

Nyt on tullut jo useampi viivästyminen aikatauluihin, joten luvataan nyt, että kioski avataan sitten, kun remontti on saatu tehtyä valmiiksi. Tarkemmin ajankohtaa ei voi vielä määritellä. Homma etenee koko ajan ja joka päivä näyttää valmiimmalta. Tänään esim. ilmestyi kioskin ulkopuolelle jo uusi tiski asiakkaita varten. Sisäpuolella voi nähdä ohikulkiessaan uutta ilmettä, kun seiniä on laatoitettu "ralliruuduilla". Kaappeja ja hyllyjä on ilmestynyt paikoilleen ja huuva kattoon. Ja tietenkin nämä näkyvät hyvin, sillä myös valot on uusittu.

Heti, kun tiedämme tarkemmin, milloin homma on varmasti paketissa, ilmoitamme myös kioskin aukeamisesta sekä kotisivuillamme että facebookissa. Muistakaa tykätä facesivustamme, niin saatte sitä kautta uutisia, jotta osaatte tulla luukulle heti, kun Yömakkara aukeaa jälleen.

0
Feed