AVAJAISET 22.9.2015


Avajaisia vietettiin remonttitauon jälkeen vihdoinkin tiistaina 22.9.2015. Edellisenä iltana kyllä otettiin pieni varaslähtö epävirallisten etkojen merkeissä. Jo etkoilla riitti ihmis...

Avajaisia vietettiin remonttitauon jälkeen vihdoinkin tiistaina 22.9.2015. Edellisenä iltana kyllä otettiin pieni varaslähtö epävirallisten etkojen merkeissä. Jo etkoilla riitti ihmisiä.

Varsinainen avajaispäivä sujui yli odotusten. Sitä päivää oli odotettu, puolin ja toisin. Oli mahtavaa päästä pitkästä aikaa palvelemaan asiakkaitamme. Ja vielä mukavammalta tuntui, kun saimme todeta, että asiakkaat olivat kaivanneet meitä yhtä paljon kuin me heitä. Ihmisiä oli jonossa koko ajan siitä hetkestä eteenpäin, kun luukut aukaistiin vähän ennen kuutta. Kaikki olivat hyvällä mielellä, vaikka avajaispäivä välillä ruuhkautti jonoa aika pitkäksikin. Kaikki palveltiin, eikä edes huomattu kellosta katsoa moneltako lopulta suljettiin. Ylihän se meni puolen yön, mutta jatkossakin meillä palvellaan kaikki jonossa olevat, vaikka aukioloaika ylittyisikin.

Paljon kävi tuttuja naamoja vuosien takaa. Ja uusiakin tuttavuuksia riitti. Ruokalistamme uutuudet eivät vielä tulleet monellekaan tutuksi, sillä kyllä suurin osa vanhoista asiakkaista tuli tilaamaan nimenomaan sen tutun oman lempiannoksensa. Ei siinä paljon listoja luettu. Sitä otettiin, mitä eniten oli ikävöity, ja hyvä niin. Samat kestosuosikit tekivät parhaiten kauppansa kuin ennenkin. Ne myös pidetään listalla jatkossakin. Uutuuksiimme toki kannattaa tutustua, ja niitä tulla maistamaan. Sieltä ne löytyvät sitten toivottavasti ne tulevaisuuden uudet kestosuosikit.

Hieno fiilis oli työpäivän/-yön jälkeen. Mahtavaa, että niin moni saapui heti avajaispäivänä paikalle. Uutiset avajaisista oli ilmeisen hyvin bongattu. Ja kiitos asiakkaillemme avajaisten onnistumisesta. Nähdäänhän jatkossakin luukulla!

0
Feed